Aanmelden

Heb je zin om lekker te zingen in een ontspannen sfeer? Ben je op zoek naar een gezellig vrouwenkoor in Groningen? Kom dan eens langs op onze repetitie. Je bent van harte welkom om een of twee repetities vrijblijvend te komen zingen en luisteren. Of kom langs op onze open repetitie die wij jaarlijks houden.

Repetitie
We oefenen 3 keer per maand op dinsdag, van 19.45 tot 21.45 uur in buurtcentrum De Helpen in Groningen. In de aanloop naar een concert oefenen we wekelijks. Ook doen we regelmatig iets gezelligs zoals een etentje of borrel.

Workshop zangtechniek

Stemgroepen
Als je lid wilt worden, neemt de dirigent een stemtest af om te horen bij welke stemgroep je stem het beste past. We hebben vier stemgroepen: hoge en lage sopranen en hoge en lage alten. In alle stemgroepen is nog ruimte voor uitbreiding.

Bladmuziek
Van nieuwe stukken ontvang je een gratis kopie. Van sommige stukken wordt de originele bladmuziek aangeschaft. Van de meeste stukken zijn digitale opnames beschikbaar, zodat je thuis kunt oefenen. Omdat we niet wekelijks repeteren, is het belangrijk thuis je eigen stempartij en de teksten in te studeren. Het is niet noodzakelijk dat je noten kunt lezen.

Contributie
De contributie bedraagt € 170,00 per jaar. Je betaalt in twee termijnen: op 1 januari en 1 juli. Het rekeningnummer is NL33 INGB 0009 601 844 op naam van Sjans.

Contact
Wil je komen kijken, stuur een mailtje naar koorsjans@gmail.com. De data waarop we repeteren lees je hier.