We zingen weer!

Vanaf eind augustus 2021 zijn we weer begonnen met onze repetities. Er zijn geen beperkingen voor deelname aan de repetities op dit moment. Wel vragen we je om thuis te blijven als je klachten hebt die mogelijk corona-gerelateerd zijn.

Corona-tijd

In verband met de Coronapandemie en RIVM regels hebben wij tijdelijk geen repetities.

Belangstelling van nieuwe leden vinden wij leuk, maar in verband met de Coronapandemie en RIVM regels hebben wij daar voorlopig even een stop voor ingesteld. Wij hopen voor alles snel op betere tijden. Daarna graag tot ziens.

10 december 2019: Meezingavond – open repetitie

Iedereen die het leuk vindt, kan een avondje meezingen of gewoon komen luisteren. De open repetitie is op dinsdag 10 december a.s. in buurtcentrum De Helpen aan de Groenesteinlaan 16 in Groningen. Vooraf aanmelden is niet nodig. 

Koffie en thee staan klaar vanaf 19.30 uur. De repetitie begint om 20.00 uur.

De open repetitie is bedoeld om op een leuke en actieve manier kennis te maken met ons gezellige koor. Kom gerust langs. Wie weet vind je Sjans net zo leuk als wij en wil je lid worden. Dat kan!

We starten met inzingen, canons en kerstliedjes die iedereen mee kan zingen. Daarna laten we een aantal liedjes horen uit ons huidige repertoire. Vorige jaren was de meezangavond een groot succes.