Lid worden

Heb je zin om lekker te zingen in een ontspannen sfeer? Ben je op zoek naar een gezellig vrouwenkoor in Groningen? Kom dan eens langs op onze repetitie. Je bent van harte welkom om een of twee repetities vrijblijvend te komen zingen en luisteren. Of kom langs op onze open repetitie op 11 december 2018.

Repetitie
We oefenen om de week op dinsdag, van 19.45 tot 21.45 uur in buurtcentrum De Helpen in Groningen. In de aanloop naar een concert oefenen we wekelijks. Ook doen we regelmatig iets gezelligs zoals een etentje of borrel.

Workshop zangtechniek

Stemgroepen
Als je lid wilt worden, neemt de dirigent een stemtest af om te horen bij welke stemgroep je stem het beste past. We hebben vier stemgroepen: hoge en lage sopranen en hoge en lage alten. In alle stemgroepen is nog ruimte voor uitbreiding.

Bladmuziek
Van nieuwe stukken ontvang je een gratis kopie. Van sommige stukken wordt de originele bladmuziek aangeschaft. Hiervoor betaal je een kleine vergoeding. Van de meeste stukken zijn digitale opnames beschikbaar, zodat je thuis kunt oefenen. Omdat we niet wekelijks repeteren, is het belangrijk thuis je eigen stempartij en de teksten in te studeren. Het is niet noodzakelijk dat je noten kunt lezen.

Contributie
De contributie bedraagt € 150,00 per jaar. Je betaalt in twee termijnen: op 1 januari en 1 juli. Het rekeningnummer is NL33 INGB 0009 601 844 op naam van Sjans.

Contact
Wil je komen kijken, stuur een mailtje naar koorsjans@gmail.com. De data waarop we repeteren lees je in het repetitieschema.

Corona-tijd

NB: In verband met de Coronapandemie en RIVM regels hebben wij tijdelijk geen repetities.

Belangstelling van nieuwe leden vinden wij leuk, maar in verband met de Coronapandemie en RIVM regels hebben wij daar voorlopig even een stop voor ingesteld. Wij hopen voor alles snel op betere tijden. Daarna graag tot ziens.