Agenda

10 december 2019:

Meezingavond – open repetitie

Iedereen die het leuk vindt, kan een avondje met ons meezingen of gewoon komen luisteren. De open repetitie is op dinsdag 10 december a.s. in buurtcentrum De Helpen aan de Groenesteinlaan 16 in Groningen. Vooraf aanmelden is niet nodig.

Koffie en thee staan klaar vanaf 19.30 uur. De repetitie begint om 20.00 uur.

De open repetitie is bedoeld om op een leuke en actieve manier kennis te maken met ons gezellige koor. Kom gerust langs. Wie weet vind je Sjans net zo leuk als wij en wil je lid worden. Dat kan!

We starten met inzingen met  behulp van canons en kerstliedjes die iedereen mee kan zingen. Daarna laten we een aantal liedjes horen uit ons huidige repertoire. Vorige jaren was de meezingavond een groot succes. 

 

Voor het repetitieschema van Sjans in 2020 klik op de onderstaande link:

Repetitieschema 2020

 

Terugblik Sjans 2018 / 2019: 

We treden minimaal twee keer per jaar op in mooie Groninger kerkjes en verzorgingstehuizen. Op onze jaarlijkse repetitiedag volgen we vaak een workshop zangtechniek. Ook doen we regelmatig iets gezelligs zoals een etentje of borrel.

Open repetitie December 2018

Een kleine impressie van de geslaagde open repetitie avond van

11 december 2018:

11 december 2018: Meezingavond

Iedereen die het leuk vindt, kan een avondje meezingen of gewoon komen luisteren. De open repetitie begint om 20.00 uur in buurtcentrum De Helpen aan de Groenesteinlaan 16 in Groningen. Koffie en thee staan klaar vanaf 19.30 uur. Vooraf aanmelden is niet nodig.
De open repetitie is bedoeld om op een leuke en actieve manier kennis te maken met ons gezellige koor. Kom gerust langs. Wie weet vind je Sjans net zo leuk als wij en wil je lid worden. Dat kan!

We starten met canons en kerstliedjes die iedereen mee kan zingen. Daarna laten we een aantal liedjes horen uit ons huidige repertoire. Vorig jaar was de meezangavond een groot succes. We zongen onder andere Noyama.

 

23 maart 2019: Optreden Innersdijk

De mooiste liedjes uit ons huidige repertoire zingen we voor bewoners van verzorgingstehuis Innerdijk in Ten Boer. Een soort van try out voor het concert op zondag 24 maart.

 

24 maart 2019: Lenteconcert

Voor ons lenteconcert in maart werken we aan enkele Afrikaanse volksliederen, muziek van Karl Jenkins, America uit de Westside story en een Bulgaars volkslied. Ook staat de Cantique de Jean Racine van Fauré op het programma. Het concert is op zondagmiddag in het kerkje van Engelbert.

Repetitieschema 2019